2.07.2010

6/2010

By request also in finnish /pyynnöstä myös suomenkielisenä

I´ve got quite a lot of books in my library. I suppose my childhood home is responsible for collecting them. This IS a blog about handicrafts....usually anyway... I don´t have much to report on the handymade side today, so this time I´m all about books. The books above are just a few from the shelf of knitting, crochet and sewing books I own.

Last year I took up on reading in english, first I only intended to brush up on the language, but somehow I managed to get hooked and now I only seem to look for books and magazines in the sovereign english language.

Bram Stoker, Charlaine Harris, Stephenie Meyer. Yeah, I´m a fan of vampires. Edgar Allen Poe, Charles Dickens, Neil Gaiman, Dan Brown, Kate Mosse. Those are a few of the authors I´ve chosen recently and next in line is Guy de Maupassant. I´ll have to go to our local bookstore to check if they have Bel Ami, otherwise the library should have it. The guy responsible for yearning for that book is
I know....he´s young, hot and incredulously handsome....he acts in the coming movie Bel Ami with Uma Thurman, Kristin Scott Thomas and Christina Ricci....can´t wait to see it.

Kirjastooni on kertynyt melko monta kirjaa. Luultavasti lapsuudenkotini on syyllinen tähän kirjojen keräilyyn. Ja joo, tämä blogi on käsityöblogi...ainakin useimmiten...tällä hetkellä ei ole mitään raportoitavaa siltä alueelta joten tämä postaus on kirjoista. Ensimmäisen kuvan kirjat ovat hyllystä jossa säilytän neulontaan, virkkaukseen ja ompeluun liittyviä käsityökirjojani.

Viime vuonna päätin että oli aika taas aloittaa lukeminen englannin kielellä. Alussa halusin vain parantaa sanavarastoani mutta jotenkin jäin koukkuun ja nykyään etsin kirjoja ja lehtiä suurimmaksi osaksi tällä suvereenillä kielellä.

Bram Stoker, Charlaine Harris, Stephenie Meyer. Joo, olen vampyyri-fani. Edgar Allen Poe, Charles Dickens, Neil Gaiman, Dan Brown, Kate Mosse. Ne ovat muutamia kirjailijoita joita olen viime aikoina suosinut ja seuraava jonossa on Guy de Maupassant. Täytynee mennä paikalliseen kirjakauppaan ja tarkistaa olisiko heillä Bel Ami, jos ei niin se löytyy varmaan kirjastosta. Mies joka on tähän valintaan syyllinen on (katso kuva)

Tiedän.... hän on nuori, seksikäs ja uskomattoman hyvän näköinen....ja näyttelee tulevassa elokuvassa Bel Ami vastanäyttelijöinään Uma Thurman, Kristin Scott Thomas ja Christina Ricci...en jaksais odottaa että näkisin sen.

3 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kiitos, nyt ymmärsin minäkin! :)
Tutunnäköinen palmikko päällimmäisen kirjasi kannessa! Melkein samanlaista tein syystalvella kaulahuiviini.

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Herkullista vampyyriluettavaa on myös Anne Ricen kirjat, Veren Vangit yms. Kannattaa kokeilla! Muistan nähneeni kirjastossa myös englanninkielisenä, jos sitä tahtoo harjoittaa..

Hannah kirjoitti...

Matleena: Tästä edespäin kirjoitan eng/suom jotta kaikki lukijat tulis huomioitua. Nuo kirjat on mun suosikkineulekirjat... :D

Pirjo-Riitta: ...miten mä oon unohtanut Anne Ricen....Veren Vangit elokuvana pääosissa Brad Pitt ja Tom Cruise on yks mun lempparileffoja...apua...pitää korjata tää aukko sivistyksessä :D