8.06.2008

Mistä nyt tuulee.....?

Only in finnish this time - sorry...

Paljon on tapahtunut sitten viime kirjoitukseni.

Vanhempi tyttäreni meni naimisin toukokuun lopulla. Ilmat oli loistavat vielä sinä viikonloppuna kun tämä onnellinen tapahtuma toteutettiin ja suvuissamme vietettiin ihanat häät!Sittenhän säät on ollutkin kaikkea muuta kuin lämmintä - on myrskyillyt ja kaikkea muutakin mitä vaan keksiä saattaa.


Sain opiskelupaikan täältä Oulusta. Joo, hakeuduin Oulussa tekstiilialan koulutukseen kevään yhteishaussa ja yllätyin kivasti kun pääsykoeilmoitus tuli. Ja sitten yllätyin vielä enemmän kun tieto tuli että minut oli hyväksytty kouluun - JEI!!!

Möimme kotimme ja muutimme kerrostaloon asumaan monen vuoden rivitalossa asumisen jälkeen. Samassa veivissä veimme suurin piirtein kaikki huonekalumme pois ja odottelemme parastaikaa vielä uusien modernien sohvien ja verhokankaiden saapumista. Vanhoissa huonekaluissa ei sinänsä ollut mitään suurempaa vikaa - olosuhteet vain pakotti hävittämään liian suuret möblemangit. Kotimme on paljon pienempi tätä nykyä!

Alla olevat kaksi kuvaa ovat vanhasta kodistamme ja ensimmäisessä kuvassa näköala on olohuoneen ikkunasta suoraan vihreään puutarhaan.


Tässä on sitten kuvattuna erittäin shabby-chic tyylinen lamppu jonka kuvun olen valmistanut kukkakorista. Tämä on kierrätystä parhaimmillaan jota niin paljon tänä päivänä harrastetaan kaikissa muodoissa. Lamppu on kuitenkin varastossa odottamassa paikkaa johon sen sijoittaisin ja värit on "väärät" uuteen kotiimme.

Entinen kotini oli sekoitus vanhaa ja uutta ja värimaailma oli lämmin.Nyt näköalani on tämänlainen. Ei yhtään haittaa vaikka ikkunan ulkopuolella ei ole umpimetsää - tässä on oma viehätyksensä. Olen asunut suuremmassa kaupungissa kuin Oulu ja pidän kaupunkielämästä! Muutamia esineitä olen kuitenkin sijoittanut suurinpiirtein samanlaisille paikoille jotta tunnen oloni turvalliseksi.
.
Irtisanoin itseni työstä. Aloitin opiskeluni elokuun alussa. Tällä hetkellä (en muuta tee kuin) opiskelen tekstiilialaa Oulussa.

Kävimme mieheni kanssa hänen täyttäessään pyöreitä vuosia norjan Lofooteilla.


Maisemat oli kuvan kauniit ja ilmat suosi meitä. Taivas oli sininen aivan kuten merikin ja tunsimme olevamme enemmän kuin Fantasy Islandilla. Mieheni lempiharrastuksensa kimpussa:
.
Nuorempi tyttäreni oli pyöräkolarissa ja jalka leikattiin ja kipsattiin.
.

Neulottua olen saanut vain vähän mutta sekin on parempi kuin ei mitään. Näistä olisi tulossa hyväntekeväisyyslapaset (kahdet eri sellaiset) ja luovutus on elokuun lopulla. OuNe:laisille vaan terveisiä että en ole unohtanut teitä - on vaan ollut niin paljon kaikkea muuta (nettikin oli melkein kuukauden pimeänä muuttomme takia) etten ole päässyt tapaamisiin.
On siis ollut hulinaa ja tuntuu että koko kesä on mennyt ihan itsestään. Puhumattakaan siitä että melkein ainoat kesähelteet on ollut Lofooteilla jossa aurinko paistoi joka päivä ja lämpöä riitti hikeen asti.

9 kommenttia:

Marika kirjoitti...

ooo, mä olen nii-in kateellinen !!! Kaupunkiin asumaan, uudet modernit huonekalut ja opiskelemaan vielä aivan ihanaa alaa !!! Good for you girl !! :-) Oletkin ollut mielessä ja olisin ensi viikolla laittanutkin priva-meiliä että mihin olet kadonnut. Huomasin että räveltämässä olit käynyt eli hengissä olit vielä ainakin.

kangaskasa kirjoitti...

Upeita asioita on tapahtunut sinulle - paljon kaikkea hyvää tulevalle tielle ja uuteen kotiin!

Hannah kirjoitti...

Marika: :D Kiva kuulla että olen ollut teidän mielessä! Tulen takuulla seuraavaan tapaamiseen. Joo, olen haaveillut tuosta koulusta pitkään ja nyt siis uskalsin viimein kokeilla siipiäni.

Kangaskasa: Kaunis kiitos ja terveisiä sinulle myös!

Lankavuori kirjoitti...

Voi mitä kaikkea sinulle onkaan tapahtunut! Onnea uuteen, ihanaan kotiin! Ja paljon myötäistä tuulta siipien alle opiskelemaan lähtiessäsi! Toivottavasti nähdään taas jossain vaiheessa.

Mari kirjoitti...

Jaahas, näyttää siltä, että saan kutsua sinua naapurikseni. :) On nimittäin täsmälleen samat maisemat meidän ikkunasta kuin teidänkin... ;) Tai itseasiassa tuo uusi pyörätie on meistä katsottuna hivenen enemmän oikealla, eli taidatte asua viereisessä talossa. :) Tuuhan kahville tänne naapuriin - ja kutimet mukaan! :)

Ihanan näköinen tuo hääkuva! :) Onnea vaan kaikkien uusien asioiden johdosta!

Annika kirjoitti...

Onnea opiskelupaikasta ja uudelle kodille! Kauniin näköiset lapaset.

Hannah kirjoitti...

Lankavuori: Kiitos oikein paljon ja varmasti nähdään!

Mari: Kiitos! Joo, aavistin asian olevan juuri niinkuin kerroit, tulen oikein mielelläni kaffelle ja kutsu on voimassa myös tältäkin puolelta katua katsottuna :D

Annika: Oikein kauniit kiitokset kaikista kehuista!

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Hääonnittelut tyttärelle ja miehelleen!

Onnea uudesta kodista! Ja erityisesti opiskelupaikasta!!! Mihin kouluun/ opistoon/ yliopistoon lähdit opiskelemaan?? Olen utelias, koska itsekin pari vuotta sitten aioin hakea opiskelupaikkaa (käsityöalalta tietty), mutta tuttu ja turvallinen lapsenteko voitti silloin.. en tiedä olisiko mulla edes rohkeutta lähteä koulunpenkille, niin paljon kuin ala houkuttelisikin.. ;o)

Hannah kirjoitti...

Pirjo-Riitta: Kiitos paljon onnentoivotuksista. Olen laittanut sinulle vastauksen blogisi kommenttilaatikkoon. Terkkuja!