8.20.2008

A Squirrel and an Oak

Tätä lapasohjetta (Squirrel and Oak Mittens) olen pyöritellyt asunnon ympäri pitkään. En tiedä minkätakia en ole sitä aikaisemmin aloittanut mutta nyt kun tuo kuva on tuossa kaikkien nähtävillä taidan ymmärtää miksi - epätasainen neulonta!!! Olen jonkinsortin pedantti ja haluan että kaikki on just prikulleen siistiä ja oikein ja kun se ei onnistu hylkään yleensä koko ajatuksen valmiista työstä. Tuo menee takuulla purkuun.


This pattern (Squirrel and Oak Mittens) has been drifting around our apartment for a long time. I dont know why I did´nt start to do them until I saw this photo of it and now I think I understand why - the uneven knitting!!! I am quite pedantic and I want everything I make to be precise and absolutely right and if I dont succeed at once I usually skip the whole idea of a finished project. I´m definitely ripping this.Nämä on nätit - HyväntekeväisyysLapaset - ohje omasta päästä.

These are pretty - Charity Mittens - my own pattern.

Ohje: Oma / koko taitaa olla pieni naisen (ehkä nro:6) 40 s

Lanka: Seitsemän veljestä - kaikki jäännöslangat mitä vaan löytyi korin pohjalta

Puikot: 3 mm (mullon löysä ote) sukkapuikot


Tuosta kuvasta saa varmaan mallikerrasta jonkinlaisen käsityksen. Se on äärimmäisen helppo ja nopea tehdä. Ehkä ei kannata sekoittaa näin monta väriä mutta se on taas makuasia haluaako kirjavat vai kaksväriset.

I think you are able to see the pattern from the photo above. It´s extremely easy and fast to knit. Maybe one should´nt mix this many colours but it´s a matter of taste wether one wants colourful or plain ones.

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Minusta nuo kirjavat lapaset ovat aivan ihanat! :) Ja oravakin on nätti, ei kannata olla turhan kriittinen. ;) En minäkään saa kirjoneuleesta ihan tasaista, nyt kun on ollut tosi pitkä tauko siitä kun viimeksi olen kirjoneuleita tehnyt. Pääasiahan on, että lapaset lämmittävät. :)

Jenni kirjoitti...

Ihanat on molemmat lapaset!Älä ihmeessä mene purkamaan. =)

Kävin kurkkaamassa kaitaliinaa Villalangan sivuilla. Aivan ihana oli, mutta ehkä parempiminulle ainakin, että sain aloittaa ihan tuolla helpolla työllä. =)

Seijasisko kirjoitti...

Molemmat lapset ovat tosi kivoja-eikä minusta tartte purkaa!!

Hannah kirjoitti...

Mari: Kiitos kannustuksesta mutta luulen että haukansilmä-hannah laaduntarkkailuosastolta ei päästä näitä lähtemään ihmisten ilmoille....:D

Jenni: Kiitos ja ylläoleva teksti pätee täälläkin (tiedän - tää on mulla ongelma....:)

Seijasisko: Kiitos ja lähtivat purkuosastolle jo....:O

Milo kirjoitti...

Moi!

Miun mielstä nuo oravalapaset on tosi upeat! Ite ainakin pitäisin,,

Kiitos sulle vierailusta blogissani:) Itse tykkään siun tyylistä kirjoittaa ja kuvista myös=)

t. kaisamarika