1.06.2008

Well / No jooh...

Vasen etusormi paketissa ei kai voi neuloa - eihän? Leikkasin tänään palan irti etusormen päästä ja vertahan siitä vuoti niin maan perusteellisesti - ei meinannu lakata vuotamasta, ei sitten millään!!! Mitä nyt sitten teen muuta kun kulutan aikaani täällä kybermaailmassa ja bloggaan jos viitsin...
Ostin uuden kirjan "Suloiset sukat". Kivoja ohjeita täynnä ja muutama ohje jossa käytetty suomalaista lankaa. Tilasin myös AdLibriksesta neulekirjan joka käsittelee sukkia. AdLibris on muutenkin hyvä ja edullinen nettikirjakauppa ja kirjat saapuu noin 3-4 päivässä.


Valokuvia pystyy sentään sormi paketissa ottamaan ja tein osasta kirjoistani valokuvakansion. Kirjasto-osio ois kiva tuossa sivupalkissa. Pitää vaan odottaa päivänvaloa, se kun on kortilla tähän vuodenaikaan ja kuvia voi räpsiä lähinnä viikonloppuisin.


You cant knit with your finger in a package, can you? I cut a piece of my lefthand forefinger and it did´nt want to stop bleeding at all. So I spend my time out here in cyberspace and blog if I feel a need to...

I bought a new book "27 sjove strömper", (translated ("Sweet socks" in Finnish), by Stine Hoelgaard Johansen. It´s about knitted socks. I don´t know if it has been translated into english but you can find it in bookstores in Finland. I also ordered a book about knitted socks and I expect it will arrive in about 3-4 days.

I´ve been photographing a part of my books and intend to make a library in the sidebar of this blog - you can photograph though your fingers are packaged you know!
It´s just that the day is a bit short here in northern Finland and the light only seems to come out on weekends because you have to work on weekdays.

3 kommenttia:

kirsi kirjoitti...

Kiitos kauniista kommentistasi :) Minä puolestani huokailen tuota sinun kirjaesittelyäsi, itselleni on viime aikoina kertynyt vain neulekirjoja vaikka kaikenlaisia ihania kädentaito- ja silmänilokirjoja olisi tarjolla. No lattia vajoaisi jos kaiken saisi mitä haluaisi..

Hannah kirjoitti...

Kirsi: onneksi on kirjasto josta lainata jottei lattia vajoa painon alla! :D Hannah

teetyttö kirjoitti...

kiitoksia :) minä olen vasta aloittanut tämän neulomishomman, paljon ideoita olisi, mutta se toteuttaminen on sitten eri juttu. hienoja töitä sinulla. :)