1.13.2008

Herkullista eiks vaan? / Delicious, is´nt it?


Punnitsin juuri lankavarastoni - edellisen kerran tämä askare tapahtui syksyllä ja varasto näytti 16 kg. Pidin tätä määrää jotenkin hurjana ja missään vaiheessa en ollut edes ajatellut että hankkimani kerät päätyisivät jonnekin kaapin kätköihin! Olinhan ostanut joka ikisen kerän tai vyyhdin siinä uskossa että niistä syntyy mitä ihanin neule, lapanen, sukka, pipo, kaulaliina tai huivi....No tämän päivän varasto on jotenkin (en kyllä ymmärrä miten) kasvanut. Yhteenlaskettu summa on hurjat 19 kg 800 g eli 20 kg kun laskee vielä nuo nöppäleet tuossa ylläolevassa korissa - niitä en viitsinyt edes punnita...Minunhan piti ruveta neulomaan kaikki langat pois ENNENkuin ostan MITÄÄN uutta!!! Taisin luvata miehellenikin etten hanki uusia lankoja. Miehetkun on NIIN "käytännöllisiä" eivätkä hanki mitään varastoon, VAI ...?

Rakastan näitä lankojani, ehkä siksi että kaikki on hankittu ihanassa luomisvimmassa!
Herkuullista on avata laatikko toisen perään ja suunnitella uusia yhdistelmiä sukkiin, lapasiin, villatakkeihin ja pipoihin.

Kulutin siis aamupäiväni tähän touhuun ja nyt alan neulomaan JOTAIN... aarrgh...äkkiä.I weighted my yarnstash this morning. To my surprise it was a bit larger than last autumn.
Back then I had about 16 kg to knit! This mornings sum was 20 kg:s. I don´t understand how I´ve managed to purchase 4 kg more...

The fact is that I love yarn and I think my problem is that when I get into a yarnstore, (or whatever store that sells yarn..) I simply start to see all the mittens, socks, scarves, cardigans and shawls I´m GOING TO make and in that adrenaline-rush my judgement is gone!

I´m off to start knitting right now.....ta daa...

3 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Tuossahan näyttäisi olevan vähä enemmän kuin vähän lankaa. :) En voi olla kun kateellinen. Ehkä mullakin on jonakin päivänä noin paljon...

Hanna itse kirjoitti...

Ninni: turhaan oot kateellinen - olen jo useaan otteeseen miettinyt lahjoitanko pois koko varaston, kun vievät niin hiton paljon tilaa kaapeissa....

Hilmukka kirjoitti...

Täällä yksi vapaaehtoinen, joka ottaa lankalahjoituksia vastaan! :) En ole pitään aikaan ostanut itselleni yhtään kerää ja joulusiivouksessa äitini ja mummuni lahjoittivat omat varastonsa minulle. Tosin itselläni on tosi pieni varasto lankoja, mutta kyllä tuonne työhuoneeseeni yksi 10 kiloa mahtuisi ;)