12.11.2008

Joulumyyjäiset

Jos satutte liikkumaan Hämeenlinnan seudulla viikonloppuna kannattaa käydä katsastamassa Wetterhoffin korttelijoulutapahtuma. Tapahtumasta on tullut perinne ja siellä on monenlaista tarjolla. Tyttäreni ovat siellä myymässä sekä heidän että minun tekemiä käsitöitään. Kuvissa vain muutamia esimerkkejä tarjolla olevista töistä.
Alla olevissa kuvissa on heijastimia, - tehokkaita sellaisia tehty laadukkaasta heijastavasta materiaalista joka ylittää 2000 cil-arvon (Kuningaskuluttajan teettämän testin mukaan tämä lukema kertoo että heijastin on tehokas ja näkyy vähintään 300 m päähän) - kukkarosseja ja sormineulatyynyjä. Muita myytäviä tuotteita ovat kassit, meikkipussit, rintakoruja, neulatyynyjä ja koruja. Näistä tuotteista mulla ei valitettavasti ole kuvia esittää mutta....menkää katsomaan paikan päälle.

Kukkarossi:

Heijastin:

Alla olevassa kuvassa näkyy sormineulatyyny heijastimien alapuolella:


Kukkarossi tekovaiheessa:Hämeenlinnassa on kuulemani mukaan lunta joten viikonlopun joulutapahtumasta tulee varmasti tunnelmallinen.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nätin näköisiä tuotteita :)

Seijasisko kirjoitti...

Kauniita.<3

Hannah kirjoitti...

Tess ja Seijasisko:
Kaunis kiitos ja kumarrus! :D

Marika kirjoitti...

Aivan ihanan näköisiä heijastimia ja rosseja !! Milloin ja missä näitä Oulussa myydään ?!?! :-)

Hannah kirjoitti...

Marika:
Kiitos kauniista kehusta! Valitettavasti en ole vielä miettinyt myyntitapahtumaa näille tekeleilleni mutta laitetaanpa korvan taakse ajatus muhimaan... :D

Hilmukka kirjoitti...

Oih, kauniita! Heijastimet ovat kivan katu-uskottavia ;)

Seijasisko kirjoitti...

Kiitos vierilusta blogissani..olen kaivannut sua neuletapaamisissa, mutta olet kaiketi niin kiireinen opiskelija nykyisin. Mukavaa lomaa ja joulunaikaa!

Pirjo-Riitta kirjoitti...

Hannalle ja perheelle rauhallista joulunaikaa, ja hyvää uutta vuotta!

Mari kirjoitti...

Hyvää joulun aikaa sinne naapuritaloon! :) Vai missä sitten joulun ikinä vietättekin. :)