9.23.2008

Carousel and Milano

Malli: mukaeltu Modan 5/2008 ohje nro 1
Lanka: Novita Karuselli, väri 013/560 punakirjava
Puikot: 8 mm pyöröpuikot
Langanmenekki: n. 90 g

Löysin kaupasta ihanan langan - miten en ollut siihen aikaisemmin törmännyt...??? Se on kylläkin akryyliä (olen joskus varmaan vannonut etten tee mitään keinokuituisesta langasta) ja nyppääntyy takuulla käytössä mutta so not! En välitä kun tuo väri on niin makee.


Palmikkoja ois saanut olla enemmän mutten rupea sitä purkamaan. Aikaa meni vähän päälle tunteroinen - hyvä ohje!Sori kun en jaksanut laittaa itseäni kuvauskelpoiseen kuntoon - kuva on hieman hutaisten otettu.

Malli : Oma (Piratecap)
Lanka: Hjertegarnin Milano, värit kaakaonruskea ja pistaasinvihreä
Puikot: 8 mm pyöröpuikot
Langanmenekki: n. 100 g

Tämä pipo syntyi sitten ensimmäisen innoittamana ja siihenkään ei varmaan mennyt kuin reilu tunti. Se on huomattavasti isompi kuin punainen pipo ja sen saa kivasti vinksalleen jommalle kummalle puolelle korvaa. Tykkään tästä mallista enemmän kuin palmikkopiposta - tässä on enemmän asennetta - hihi....!I´ve made me two wearable caps and the first one (I love the colour) in the redcoloured yarn has nice twisted cables on it. The second one is plain - like a piratecap - and I think I like it more than the red one. It took me approximately two hours to knit the caps - thats fast!
The red one is knitted in a finnish yarn named Karuselli (Carousel) and is from Novita. The second one is knitted in Hjertegarn Milano and the closest colours is cocoa-brown and pistachio-green. Sorry for the poor pictures me wearing the caps but I didnt manage to get me into make-up and hairdo, so....


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hauskat myssyt :)

Jenni kirjoitti...

Ihania ja hauskoja pipoja. :D

Hilmukka kirjoitti...

Samainen palmikkopipo oli mullakin tekeillä, tosin meni purkuun kun ei millään mahtunut päähän. Pitää lisätä extra palmikko. Mutta hei, hienot ovat pipot! :)

Hannah kirjoitti...

Tess: Joo, hauskat ovat :D

Jenni: Kaunis kiitos! 8D

Hilmukka: KIITOS!. Joo, jostain syystä tuo langantiheys oli erilainen....:D