5.17.2008

New project


Aloitin uuden neuleprojektin edellisen jakun jälkeen - siitä kuvia ensi viikolla jos ilma sallii! Tämä uusi on varmasti monelle vanha tuttu nimeltä Thermal vuoden 2006 Talvi- Knittystä ja olen haikaillut sen perään jo pitkään. Teen siis tällä kertaa itselleni jotain. Hullu kun neuloo villapuseroa kesää vasten mutta minut tuntien, puseron valmistumisajakohta on todennäköisesti jouluksi - ja silloinhan sen käyttö tulee tarpeen. Tosin Oulussa on tällä hetkellä +3 eikä kesästä ole toivoakaan.

Mikan Hattukin (kakkosversio) on puikoilla ja valmistunee piakkoin. Thermalin langaksi valitsin varastostani Novitan seiskaveikka koska se on osoittautunut mainioksi puserolangaksi. Ei nyppäänny aivan heti. Koostumukseltaan tämä lanka on karheampi kuin värjätyt 7 vee joten voihan olla että saan käyttää nypynpoistajaa aika pian käytönoton jälkeen. Väri on kuitenkin niin minua - täti Beigekun olen. Ohjetta piti muuttaa - kertoimeksi silmukkaluvulle tuli 0,857 joten vohvelipintaa on hieman vähemmän. Nyt takaisin puikkoihin.
.
I´ve started a new project since the Jacket for Elle is finished. Photos on that next week if the weather allows us to shoot. This new one is probably familiar to many of you Thermal from Knitty Winter 2006 and I´ve been longing to start it for a long time - this time I´m making something for myself.

Mikas Hat (second version) is on the needles as well. We are freezing up here in Oulu, the thermometer shows +3 celsius - I dont think we´ll get summer this year. Now I´m off knitting.

3 kommenttia:

Heinis kirjoitti...

Minäkin teen villapuseroita kesällä. Juuri koska ne valmistuvat sitten joskus talvella, jos silloinkaan.

Nyt on kesä jo Oulussakin, eikö vain? Juhannus kohta... Kivaa keskikesän juhlaa sinulle sekä lämpöä, aurikoa ja sopivasti kesäsadetta!

Limeadine kirjoitti...

Sama täällä: tekeillä on oikein neulemekko ensi syksyä varten, ja tätä menoa se valmistuukin juuri sopivasti syksylle!

Hannah kirjoitti...

Heinis ja Limeadine: Näinhän se tietenkin on kun tarkemmin ajattelee - pitkäkestoisia projekteja joita on mukava ottaa esille inspiksen iskiessä.

Juu - kesä on tullut Ouluunkin vaikka tällä hetkellä kylmä pohjoistuuli kiusaa meitä auringonpaisteesta huolimatta :D