3.24.2009

Olen lukenut. Koko menneen viikonlopun. Katsoin ensin elokuvan (Twilight - Houkutus) ja hyvä niin, koska elokuvaa ei mitenkään korvaa sitä nautintoa jonka ensimmäinen kirja tästä Twilight Sagasta antaa.
Itkin kun viimeinen kirja oli luettu. Tarina oli niin kaunis. Vieläkin huokailen kun mietin Edwardia ja Bellaa ja niiden matkaa kohti tarinan loppua. En paljasta mitään tästä Sagasta, haluan muidenkin kokevan saman kuin minä. Mutta, sen voin kertoa että se sisältää kaikki ne tunteet joita toivoo ja pelkää jokaisen kokevan elämänsä aikana. Lukekaa ja nauttikaa. Lupaan teille ettette pety.

I´ve been reading. The whole past weekend. First I saw the movie (Twilight) and that was a good choise because the movie does´nt come even close to the joy of what reading the first part of this Saga gives.
And - I did cry when I finished the last book. The story was so beautiful. I still sigh when I think of Edward and Bella and their journey to the end. I will not tell you anything about how the Saga ends. But the story contains all feelings you hope and fear that anyone will feel in their lifetime. Read and enjoy. I promise you, you wont regret it.

AdLibris suomalainen kirjanettikauppa

Amazon bookstore

1 kommentti:

Marika kirjoitti...

Mä olen Akateemisessa plaraillut ko. kirjasarjaa ja vasta äskettäin tajusin että ekasta kirjasta on tehty elokuva. Olen ajatellut aloittaa tämän koska sain just loppuun Stieg LArsson trilogian (josta myös ekasta osasta nyt leffa)