9.06.2008

Sneak a peekTästä ois tarkoitus tulla patalappu Jennin ohjeella ja toivottavasti saisin siihen menemään kaikki jämälankani. Patalappu virkataan pitkän ketjusilmukkarivin (52 s) ympärille kuten varmaan tarkkasilmäinen lukija saattaa nähdäkin, eli keskellä (vihreä rivi) on aloitusrivi ja sen molemmin puolin on virkattu ks ympäriinsä. Olen yrittänyt sommitella värit yhteensopiviksi ja kivaltahan tuo näyttää tässä vaiheessa. Patalapusta tulee kaksinkertainen koska toinen puoli kiertyy aivan kuin itsestään kulmikkaaksi neliöksi.

Nurjalla puolella näkyy kaikki päättelylangat joita ei onneksi tartte päätellä koska ne jää piiloon patalapun sisälle! Luulen että kaikki seiskaveikkalankajämät saa kyytiä tässä.

4 kommenttia:

Inkeri kirjoitti...

Vau, tuohon on hyvä idea kaksinkertaiseen patalappuun.

Hannah kirjoitti...

Inkeri: Kyllä, saat siihen menemään kivasti kaikki pienetkin pätkät lankaa kun silmukoita ei tartte olla kun muutama aina kerrallaan jos haluaa. Lämpöä eristäväkin siitä tulee juuri kaksinkertaisuuden vuoksi.

Hilmukka kirjoitti...

Siis aivan mahtava idea! Olet valinnut patalappuun ihanat herkkuvärit. Ja mikä parasta, langanpäitä ei tarvitse päätellä :)

Hannah kirjoitti...

Hilmukka : Kyllä, se on aivan loistava idea!